best website templates

Rólunk

Helyesen magyarul

Mosolygó-Marján Erzsébet vagyok, a Helyesen magyarul tulajdonosa, szerkesztő és korrektor.

A betűk szeretete már kisiskolás korom óta bennem él. Olvasni is imádtam, de az akkor még hagyományos, borítékban kapott levelektől az újságokig mindenhol kijavítottam a helyesírási, gépelési vagy értelmezésbeli hibákat.

Ez a „mániám” azóta is végigkísér mind a munkám, mind a tanulmányaim során. Ügyvitel szakos tanárként és kommunikációs szakemberként is hasznát veszem ennek a tudásomnak. Több mint tíz éve foglalkozom mindenféle írott anyag korrektúrázásával, nyelvi gondozásával és szerkesztésével. Elmondhatom, hogy a hobbim a munkám, ezért nagyon szerencsésnek érzem magam és hálás vagyok a megrendelőinknek a bizalmukért és szeretetükért, a továbbajánlásokért.

A Helyesen magyarul berkein belül már öt precíz, munkájára igényes korrektor áll a kedves megrendelők rendelkezésére, így folyamatosan tudunk munkát vállalni és a határidőket is minden esetben tartjuk.

Egy olvasóink körében végzett felmérés során azt a kérdést tettük fel, hogy mennyire befolyásolja őket, ha egy termék vagy szolgáltatás ismertetőjében, leírásában, vagy ajánlásában helyesírási, gépelési hibákat talál. Az eredmény megdöbbentő volt! A szavazók 88%-a mondta azt, hogy nem vásárolna ilyen terméket, illetve nem venne igénybe ilyen szolgáltatást, míg csak 12% gondolja úgy, hogy ez nem befolyásolja a döntésében.
Mindezek alapján úgy érezzük, valóban szükség van a munkánkra, hiszen lehet, hogy valaki tud helyesen írni, de valljuk be, sokszor kapkodunk, vagy fáradtan, éjjel írjuk ezeket a szövegeket, a legnagyobb igyekezetünk ellenére is vétünk hibákat. Az pedig tudományosan bizonyított tény, hogy a saját magunk által készített írásban nem vesszük észre ezeket az elütéseket, hiszen azt látja a szemünk, azt olvassuk, amit le akartunk írni.

Ha szeretné, hogy olvasóinak, ügyfeleinek, lehetséges vásárlóinak már az első pillanattól – amikor még csak a kiadványával, honlapjával, blogbejegyzésével, katalógusával stb. találkoznak – pozitív benyomásuk alakuljon ki Önről, keressen bizalommal, kérje ingyenes árajánlatunkat az info@helyesenmagyarul.hu e-mail címen!

Cím

2143 Kistarcsa,
Árpád vezér u. 75/4.

Kapcsolat

Email: info@helyesenmagyarul.hu
Telefon: +36 30 689 0211